Inne, inne gardiner och möbler

Gardiner och sömnad

I SÖMMERIET TILLVERKAS gardiner till både hem och kontor.

I flera decennier har AB Robert Haglund utfört textiltillverkning, mestadels mot den offentliga miljön och med många uppdrag från svenska staten. Vi levererar gardiner till svenska ambassader världen över. MEN ÄVEN till skolor, hotell, tingsrätter, svenska riksdagen och kontorslandskap.

2005 ÖVETOGS Tranås företaget Sjögrens gardiner, och i och med det även sömnad till privatkunderna.

I butiken hittar du inspirerande gardinuppsättningar, metervaror för direkt försäljning och en mängd tygprover som du gärna kan låna med dig. Vi hjälper gärna till med rådgivning och mätning hemma hos våra kunder, sedan syr och monterar vi efter önskemål.

Service och kvalité är det vi eftersträvar allra mest.

 

 

Inne inne gardiner och möbler

Comments are closed.

Leave a comment

Comments Closed