om-oss

Om oss

Inne gardiner och möbler är en unik butik, 400m2 med inspiration för allt till ditt hem… möbler, inredning, gardiner och solskydd.
Sedan starten 2003 har butiken utvecklats och utökats flera gånger. 2005 flyttade man till större lokaler på Storgatan i Tranås. Även där har många förändringar skett sedan dess. Att följa inredningstrenderna och kundernas efterfrågan är något vi jobbar med hela tiden. Samtidigt som det har varit viktigt för butiken att hitta sin egen stil.
Hösten 2013 tog man in ett stort sortiment av Wigens hattar och mössor, faktiskt den största utställningen i världen. Ett lyckat koncept som lockat många nya kunder till butiken.
Alla delar i butiken har fått sin plats och skapar en tydlig men även spännande och inspirerande miljö för våra kunder.
HomeStyling
Inne är en komplett butik med många möjligheter, därför faller det naturligt för oss att erbjuda våra kunder och samarbetspartners våra tjänster. Här kommer stylingen in i bilden.
Vi genomför stylingar inför försäljning av bostäder men även om du som kund känner att du kört fast hemma och vill ha hjälp att hitta den röda tråden och din stil.
Kontakta oss gärna om du önskar en konsultation hemma hos dig! Telefon 0140-1240 Mail butiken@innegm.se
Markiser och persienner
Vi säljer och monterar markiser, balkongskydd och invändiga solskydd, läs mer här.
I butiken har vi en stor utställning som visar alla nyheter och klassiker.
Alla beställningar tillverkas efter kundens mått och önskemål,
och eftersom vi även mäter och monterar kan vi garantera kunderna ett enastående resultat.
AB Robert Haglund är ett av Sveriges mest anlitade sömmeri och har kunder över hela världen. I decennier har det tillverkats gardinuppsättningar och textilier på olika uppdrag.
Vi mäter, ger förslag, syr och monterar gardiner till privatkunder och till offentlig miljö.
Kom in till oss när du vill ha professionell hjälp med en personlig känsla!