Inne Gardiner och Möbler är en butik där du hittar det mesta till hemmet. Vi har allt från möbler och inredning till invändigt och utvändigt solskydd och specialsömnad till privatpersoner och offentlig miljö.

Kort historia om Inne:

Bertil Haglund, son till grundaren Robert Haglund, gjorde sina läroår på NK i Stockholm under 30-talet. Han arbetade på textilavdelningen och levererade bl a måttsydda mattor till Kungliga Slottet. Tillbaka i Tranås drev han AB Robert Haglund i flera decennier.

AB Robert Haglund är ett av Sveriges mest anlitade sömmeri och har kunder över hela landet. I decennier har det tillverkats gardinuppsättningar och textilier på olika uppdrag. Vi levererar gardiner till allt från privatpersoner till offentliga miljöer som skolor, hotell, tingsrätter, svenska riksdagen och kontorslandskap.