Solskydd inne & ute

Inne är återförsäljare av Luxaflex, Riviera och Sandatex. Kom in och botanisera i vår shop-in-shop för både invändigt och utvändigt solskydd.

Vi har även ett stort utbud av tyger för olika behov, t ex solskydd, mörkläggande, flamskyddat, miljöklassat m.m.

Kom in och få inspiration och vägledning av våra duktiga säljare. Boka tid för gratis måttagning och rådgivning på butiken@innegm.se. (En kostnad tillkommer utanför Tranås tätort). Du får även låna hem provkollektioner för att i lugn och ro kunna bestämma vad som passar bäst hos just er. Vi erbjuder även montering för att få det perfekta resultatet.

 

Exempel på solskydd inne:

Duette

Duette är en snygg gardinlösning som dessutom är energieffektiv. Gardinen är  ljudabsorberande och kan styras på olika sätt vilket ger flexibilitet och frihet. Du kan välja mellan många olika material, färger och tätheter. Fyrkantigt, runt, trekantigt eller sexkantigt – Duette fungerar för de flesta typer av fönster.

Lamellgardiner finns även mörkläggande

Lamell

Lamellgardiner är ett mycket bra val för stora fönster och skjutdörrar. Vi har både transparenta och mörkläggande lameller där du kan justera ljusinsläppet efter behov.

rullgardin i många olika tyger

Rullgardin

Klassiska måttbeställda rullgardiner som gör allt det som en gardin ska. Rullgardinen är mycket prisvärd. Stort urval av tyger, färger och tätheter även mörkläggande.

Twist

Detta är en dubbel rullgardin som låter dig ställa in de två omlottplacerade vävarna i den exakta position du önskar. Twist ger dig mer plats åt utsikten och tillverkas i exklusiva vävar.

plissegardin ger bra skydd från solen

Plissé

Det som kännetecknar en plisségardin är de framträdande plisserade vecken. När gardinen inte används tar den diskreta designen minimal plats i fönstret. Passar till de flesta fönster, stora som små.

Exempel på solskydd ute:

Solskydd - markiser till altanen

Altan / terrassmarkis

Terrassmarkiser ger ett härligt skydd för soliga dagar. Vi har både motordrivna markiser och med handdriven vev liksom automatiskt styrda av vind och sol. Investera i en markis för en skön sommar.

Fönstermarkiser ger ett bra solskydd

Fönstermarkis

Fönstermarkisen sitter utanför fönstret och skuggar husets insida. Det skapar en skön och behaglig temperatur utan att du behöver stänga ute allt solljus. Markisen kan justeras genom att man drar i ett snöre eller styras automatiskt.    

Screenmarkiser ger diskret solskydd

Screenmarkis

Screenmarkiser är en perfekt lösning när du behöver skärma av solen på ett diskret sätt. Dessa markiser bidrar också till att hålla nere temperaturen inomhus. Vävens transparens styr hur mycket du fortfarande se ut.

sidomarkis sideline

Sideline sidomarkis

Sideline är en sidomarkis som ska skydda dig mot vind och insyn. Den hanteras som en rullgardin. Du drar ut väven ur kassetten och fäster den på ett räcke eller en vägg. Monteras enkelt på fasaden.